Kindervakantieweek 2018

Heb jij nog geen plannen in de laatste week van de zomervakantie (13 t/m 17 augustus) en ben je op zoek naar een toffe invulling? Kom als vrijwilliger helpen bij de Kindervakantieweek 2018 in Gilze! Gezelligheid gegarandeerd!

De Werkgroep Kindervakantieweek is al geruime tijd bezig met het voorbereiden van weer een te gekke week voor alle basisschoolkinderen (én schoolverlaters) aan het eind van de zomervakantie – het programma staat NU online!

Deze week wordt geheel mogelijk gemaakt door onze altijd enthousiaste, vrolijke en energieke vrijwilligers (zie foto’s) waar wij ontzettend blij mee zijn.

Op dit moment komen we echter voor een aantal dagdelen nog steeds heel wat vrijwilligers tekort, het gaat hierbij om: woensdagmiddag 15-aug (8x), donderdagmorgen 16-aug (6x), vrijdagmorgen 17-aug (13x) en vrijdagmiddag 17-aug (8x).

Dus: zit jij minimaal in de 1e klas van het voortgezet onderwijs en heb jij zin en tijd om te helpen in deze te gekke week of ken je iemand die dit wellicht erg leuk lijkt? Stuur dan een mailtje naar kindervakantieweek@kiak.nl voor meer info of klik op deze link (https://goo.gl/forms/MEah5JImgGBYpzsi2) om direct naar het digitale opgaveformulier te gaan. Hopelijk tot in de zomervakantie!