KiaK Disco was groot succes!

Afgelopen zaterdag 2 februari was de grote vuurdoop: de eerste KiaK Disco bij de nieuwe locatie Sporthal Gilze. En wat was het een tof feest!

Een heleboel kinderen hadden de weg gevonden naar de nieuwe feestlocatie, zelfs van buiten Gilze. Met z’n allen hebben we er op de toffe beats van DJ Koen en DJ Jasper een superleuk feest van gemaakt. We hebben met deze disco al een prima voorproefje gehad voor de komende carnavalsfeesten!

Zo staat op zaterdag 23 februari de Kick-Off KiaK Carnaval op de planning. En met de carnavalsdagen zelf zullen we drie avonden vullen met het KiaK Carnaval. Check onze agenda voor alle informatie over de komende activiteiten en natuurlijk het fotoalbum voor alle foto’s van de disco. En zorg ervoor dat je er de volgende keer natuurlijk (weer) bij bent!