Kick-off KiaK Carnaval zeer geslaagd!

Afgelopen zaterdag was de Kick-off KiaK Carnaval. Het was een supertof feestje en een erg goede opwarmer voor het grote feestje van komende week: KiaK Carnaval!

Alle kinderen van groep 5 t/m 8 van de basisschool en brugklassers waren welkom om alvast in de stemming te komen voor carnaval. Kinderen uit zowel Gilze als van daarbuiten kwamen in hun carnavalsoutfits de zaal alvast warmdraaien. DJ Koen en DJ Jasper draaiden de nieuwste carnavalshits, afgewisseld met de andere bekende liedjes. Bij de limobar en de snoepbar kon iedereen wat lekkers krijgen, dus dat maakte het feest compleet.

Nog een paar nachtjes slapen en dan gaat het grote feest van start: carnaval! Kom met al je vrienden en vriendinnen naar KiaK Carnaval op 3, 4 en 5 maart, van 19:00 uur tot 22:00 uur bij Sporthal Gilze. Tot dan!