KiaK Carnaval was zeer geslaagd!

Het is alweer ruim een week geleden, maar wat was het een geweldig feest: drie dagen KiaK Carnaval bij Sporthal Gilze!

Het was best even spannend hoe alle nieuwe plannen en ideeën op de nieuwe locatie in de Sporthal uit zouden gaan pakken, maar we kunnen terugkijken op een paar succesvolle avonden. Onder muzikale leiding van DJ Koen, DJ Jasper en DJ Danny is er heel veel gedanst. En bij de snoepbar was er ook topdrukte, waardoor we tussendoor zelfs nog snoep hebben moeten bij halen. Wat een geweldig carnavalsfeest hebben we er samen van kunnen maken, iedereen bedankt voor jullie komst! We willen ook Sporthal Gilze bedanken voor de fijne samenwerking en het meedenken om van KiaK Carnaval een succes te maken. Benieuwd naar alle foto’s? Neem dan snel een kijkje in ons fotoalbum.

Nu alweer zin in het volgende feest? Noteer dan alvast zaterdagavond 13 april op de kalender, want dan staat de volgende KiaK Disco weer op de planning. Zorg dat je er weer bij bent!