Kindervakantieweek 2019

De zomervakantie moet nog beginnen, maar wij kijken al uit naar de laatste week hiervan! Van maandag 12 augustus t/m vrijdag 16 augustus staat de Sporthal in Gilze, dit jaar voor het eerst, een week lang in het teken van de Kindervakantieweek. Alle kinderen uit Gilze en omstreken zijn dan van harte welkom om hier hun zomervakantie goed af te sluiten. Bekijk het gehele programma per dag in onze agenda en koop je weekkaart (ook voor groep 1/2) nú al bij Novy Hapers / Sporthal Gilze!

 

Groep 1 en 2 – Circus
Voor de kinderen van groep 1 en 2 staat dit jaar de Kindervakantieweek in teken van het thema circus. Iedere ochtend staat er weer een superleuke activiteit voor je gepland. Deze week beginnen we met een knutselochtend in ons thema, waarbij je prachtige knutselwerkjes gaat maken! Op dinsdag hebben we een theatershow gepland met de kinderen van groep 3, 4 en 5. Dit jaar hebben we een gloednieuwe activiteit voor de kleuters: De circusspelen! Een ochtend bomvol leuke spellen. Tot slot gaan we deze week afsluiten met een spectaculair circusfeest! Zorg dat je er bij bent, want deze week mag je niet missen!

Let op! De activiteiten van de kleuters beginnen op hetzelfde tijdstip als de andere leeftijdsgroepen, maar eindigen een kwartier eerder dan de andere leeftijdsgroepen.

 

Groep 3, 4 en 5 – Circus
Ook dit jaar pakken weer fantastisch uit voor de groepen 3, 4 en 5. De sporthal zal dit jaar helemaal worden omgetoverd tot een heus circus. Dagelijks zullen jullie bij elke activiteit weer worden verrast. Met niet te vergeten de succesvolle activiteiten zoals “Bouwstad & Muurschilderen”, “Vosstad” en de spectaculaire “Theatershow”. Na het succes van voorgaande jaren is “Topple over” er natuurlijk ook weer en ook “Knutsel- & proefjesochtend” mogen we niet vergeten. Als klap op de vuurpijl is er dit jaar natuurlijk weer een feest en een nieuwe activiteit namelijk “Levend Monopoly”. Vind jij het ook al superleuk klinken? Zorg dat je niets mist van deze Kindervakantieweek!

 

Groep 6, 7, 8 en schoolverlaters
De kinderen van groep 6, 7, 8 en de basisschoolverlaters kunnen zich te gek gaan vermaken deze week, want wij hebben een topprogramma voor jullie klaar staan! Het zal wel eventjes wennen zijn op de nieuwe locatie, maar dat maakt het programma niet minder! Kom bij ons een te gekke hut bouwen bij “Bouwstad”, gooi alles in de strijd tijdens “Topple Over” en zet je spelfanatisme flink aan het werk bij het nieuwe “KiaK City.” Daarnaast hebben we voor jullie nóg een nieuwe activiteit, namelijk “Kraak de Kluis”, waarbij je door Gilze een heleboel spellen moet spelen… Na al dat zweten hebben wij ook aan ontspanning gedacht tijdens de “Casino ochtend” en “Partytime!”. Dit wil je toch niet missen?!

Let op! Kinderen horen bij de leeftijdsgroep waar ze komend schooljaar in de klas zitten. Dus kinderen die in augustus naar de kleuterklas gaan, horen bij kleuters (groep 1 en 2). Ga je na de zomervakantie naar groep 3, 4 of 5, dan hoor je bij jong (groep 3, 4 en 5). Ga je naar groep 6, 7, 8 of naar de eerste klas, dan hoor je bij oud (groep 6, 7, 8 en schoolverlaters).

 

ENTREEPRIJZEN 2019:

Prijs per dagdeel: € 3,50
Dagprogramma: € 7,-
Weekkaart kleuters (gr. 1 en 2): € 14,00
Weekkaart jong & oud (gr. 3 t/m 8): € 27,50

(De voorverkoop van weekkaarten is vanaf maandag 24 juni bij Novy Hapers en Sporthal Gilze en op maandag 12 augustus om 9.00 uur bij de Sporthal)