Pallets GRATIS af te halen

De zomervakantie is bijna halverwege, en wij van Werkgroep KiaK zijn al maanden druk bezig met de organisatie van de Kindervakantieweek 2019. In de week van 12 t/m 16 augustus zullen er, dit jaar voor het eerst, in en rond de Sporthal Gilze veel leuke en spannende activiteiten verzorgd worden voor alle basisschoolkinderen.
 
Jullie lezen het goed, dit jaar vindt de Kindervakantieweek op een andere locatie plaats. Namelijk bij de Sporthal Gilze. Op de maandag van deze week staat traditiegetrouw het populaire onderdeel ‘Bouwstad’ op de agenda. Hierbij bouwen de kinderen hutten van pallets in allerlei maten op het parkeerterrein van de Sporthal.
 
Aan het einde van de dag moeten deze mooie bouwwerken helaas weer worden afgebroken, zodat het parkeerterrein weer in gebruik kan worden genomen waarvoor het bedoeld is. Alle pallets dienen zo snel mogelijk afgevoerd te worden en daar kunnen we uw hulp goed bij gebruiken. Indien u interesse heeft in het afnemen van enkele pallets, kunt u contact opnemen met de werkgroep via het e-mailadres kindervakantieweek@kiak.nl. U dient de pallets wel zelf op te halen op maandagavond 12 augustus om 19.00u en dit is mogelijk zolang de voorraad strekt. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt, dus op=op!