KiaK wil graag bedanken…

Na weer een geslaagde editie van de KiaK Kindervakantieweek in Gilze is het nu nog even tijd om een aantal mensen te bedanken. Want zo’n mooi evenement neerzetten doen wij niet alleen, dat doen wij samen.

Allereerst willen wij het Sportcafé Gilze bedanken voor de locatie, waar wij dit jaar voor het eerst onze Kindervakantieweek konden organiseren. Ook willen wij Wim Rombouts bedanken voor het beschikbaar stellen van zijn loods zodat onze spullen droog en netjes opgeborgen kunnen worden.

Verder willen wij een aantal mensen en bedrijven bedanken voor allerlei faciliteiten bij activiteiten buiten het Sportcafé zoals, elektriciteit, water en wc’s. Maar ook voor de transport van pallets, afdekzeil voor in de zaal en versiering in de zalen. Hiervoor danken wij Bouwbedrijf van der Kaa & van Enschot, Klaassen Junior Gilze, Smits – Bron van Energie, Heppner HaCas Transport, CS de Leuttappers, Scouting Gillesa, Van Eerd B.V. en LasPeijs.

Wij willen Novy Hapers bedanken voor de voorverkoop van onze weekkaarten en wij danken WL Keukenlogistiek B.V. voor het beschikbaar stellen van een bakwagen en een grote aanhanger zodat wij onze materialen van de opslag naar het Sportcafé konden vervoeren.

Daarnaast danken wij nog Nicolle Schut en Wilma Helmstrijd voor het wassen van onze opvallende KiaK-polo’s. En als laatste, maar zeker niet als minste willen wij graag nog onze schminkers van de KiaK-Kermis, de vossen van de vossenjacht en alle andere vrijwilligers die ons hebben geholpen tijdens het hele evenement heel hartelijk danken! Zonder deze enthousiaste vrijwilligers is het niet mogelijk om een geslaagd evenement weg te zetten. Allen super bedankt en hopelijk tot volgend jaar!