Lampionnenoptocht: lopen jullie ook mee?

Zoals jullie wellicht wel meegekregen hebben, zal de Kerstmarkt van ‘Gilze Onderneemt’ dit jaar helaas niet doorgaan. Maar dat wil niet zeggen dat onze Lampionnenoptocht afgelast wordt! Wij zullen gewoon de Gilse straten gaan opfleuren met mooie lampionnen, kerstdecoratie en muziek! Lopen jullie ook mee?

Komende zaterdag 14 december start de jaarlijkse Lampionnenoptocht van KiaK Kinderactiviteiten om 19:00uur. Dit keer zal het startpunt bij Sportcafé Gilze zijn, waar we tevens de route ook weer eindigen. Onderweg zullen we verschillende leuke en gezellige dingen tegenkomen, zoals versierde huizen en muziek. Iedereen mag gezellig (en helemaal gratis!) aansluiten bij de optocht, dus neem vooral je broertjes, zusjes, vriendjes, vriendinnetjes, ouders, opa’s en oma’s mee! En: vergeet natuurlijk niet een mooie lampion mee te nemen!

Voor meer informatie en foto’s van vorig jaar, zie onze website. Tot zaterdag allemaal!