Koken met Kids: schrijf je nú in!

Help je graag je ouders een handje mee in de keuken? Heb je altijd al eens willen koken in de keuken van een écht restaurant? Dan is Koken met Kids dé activiteit voor jou!

KiaK organiseert op woensdag 29 januari Koken met Kids. Dit jaar in samenwerking met 3 Gilse restaurants, namelijk De Hof van Gilze, D’n Brooy en De Huyskamer. De chefs van deze restaurants gaan jullie de kneepjes van het vak leren. En uiteraard mogen jullie je eigen kookkunsten daarna ook lekker opeten! De middag begint om 13:30 uur en zal om 16:30 uur afgelopen zijn.

Omdat het aantal plaatsen beperkt is, is het wel nodig om je voor deze activiteit vooraf in te schrijven. Dit is mogelijk voor alle kinderen uit groep 4 t/m 8 van de basisschool en het kost €6,- per persoon. Inschrijven kun je doen door een mailtje te sturen naar kokenmetkids@kiak.nl met daarin je naam, leeftijd en klas. Schrijf je snel in, maar in ieder geval vóór 22 januari. Nadat de inschrijvingen gesloten zijn, ontvang je van ons een berichtje terug met alle verdere details. We zien jullie graag allemaal op woensdag 29 januari!