Vier top-avonden KiaK Carnaval!

Honderden snoepjes, zakjes chips, bekers frisdrank en ranja zijn er doorheen gegaan, heel veel meters serpentine en oneindig veel confetti hebben we van de grond geveegd. We zijn inmiddels weer een beetje bijgekomen van al dat hossen, springen, dansen en zingen en kijken met veel plezier terug op vier zeer geslaagde avonden KiaK Carnaval! Het was een en al gezelligheid in de sporthal in Gilze, waar veel kinderen uit het Dringersgat (en omstreken) ons wisten te vinden.

Mede dankzij de vele nieuwe vrijwilligers zijn de avonden een groot succes geworden en we zijn daarom iedereen die ons heeft geholpen, ontzettend dankbaar. Door jullie inzet heeft de jeugd een geweldige carnaval kunnen beleven, dank hiervoor en hopelijk zien we je volgend jaar weer (of eerder bij een van onze andere activiteiten…)!

Wil je in de laatste dagen van deze carnavalsvakantie nog even lekker nagenieten van de toffe feestavonden, bekijk dan alle foto’s die Cor de Kok heeft gemaakt in ons fotoalbum. Houd verder onze social media goed in de gaten, want er komen weer genoeg KiaK-activiteiten aan de komende tijd! Alaaf!