KiaK Roefeldag: schrijf je nú in!

Op woensdagmiddag 8 april hebben jullie tijdens de KiaK Roefeldag weer de kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij bedrijven. In drie rondes ga je langs verschillende bedrijven en krijg je te zien wat voor werk daar allemaal gedaan wordt. Vorig jaar zijn we bijvoorbeeld bij de brandweer, fysiotherapie, schilder en nog veel meer bedrijven geweest! De activiteit is bedoeld voor alle kinderen van groep 3 t/m groep 8 van de basisschool. De middag duurt van 13:30 uur tot 17:00 uur.

Je kunt je nu, uiterlijk 25 maart, inschrijven voor de editie van 2020. Je schrijft je in met een groepje van 4 tot 6 kinderen die je zelf bij elkaar zoekt. Geef de naam en leeftijd van alle kinderen door en geef ook aan of het om jongens of meisjes gaat. Een (of twee) van jullie ouders zal ook als begeleider die middag mee moeten gaan en van die persoon moet je dus ook de naam en contactgegevens opgeven. Al deze gegevens kun je mailen naar roefeldag@kiak.nl. Als jullie eerdere jaren ook al mee hebben gedaan, kunnen jullie in de mail aangeven bij welke bedrijven jullie toen een kijkje zijn gaan nemen. Dan proberen we dit jaar voor jullie andere bedrijven uit te zoeken om een kijkje te gaan nemen. Het inschrijfgeld van €3,- per kind dien je te betalen op de dag zelf.