Kindervakantieweek 2020 AFGELAST!

Afgelopen dinsdag 21 april heeft het kabinet in een persconferentie de eerder genomen maatregelen rondom het coronavirus verlengd. Hieronder valt ook dat evenementen tot 1 september 2020 geen doorgang mogen vinden.
 
Daarom hebben wij helaas geen andere keus dan de KVW 2020 af te lassen. Dit vinden wij natuurlijk ontzettend jammer, maar de gezondheid van eenieder staat voorop. Wij hopen jullie bij de KVW in 2021 (maandag 30 augustus 2021 t/m zaterdag 4 september 2021) terug te zien! Noteer deze data vast in je agenda! 😉
 
Daarnaast gaan we als organisatie in de komende weken kijken of we in de week van 17 augustus t/m 21 augustus wel een aantal alternatieve (online) activiteiten voor de kinderen kunnen organiseren. Dit zullen activiteiten zijn die uitgevoerd kunnen worden met de RIVM-maatregelen in ons achterhoofd.
 
Voor nu: houd afstand, blijf gezond en zorg voor elkaar! #staysafe #stayhome #stayKiaK