Steun KiaK met de Rabo ClubSupport!

Van maandag 5 oktober t/m zondag 25 oktober kunnen alle leden van Rabobank de Zuidelijke Baronie weer hun stem uitbrengen voor de Rabo Clubsupport. Bent u lid van de Rabobank en weet u nog niet aan wie u uw stem gaat geven, denk dan ook eens aan Stichting Geel Blauw – Werkgroep KiaK!

Werkgroep KiaK organiseert al ruim 45 jaar allerlei kinderactiviteiten in Gilze. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de Kindervakantieweek, KiaK Carnaval, KiaK Disco’s en nog veel meer! Sinds een aantal jaar is KiaK verzelfstandigd en om alles draaiende te kunnen houden, is Stichting Geel Blauw in het leven geroepen als bestuurlijk orgaan hiervoor. Door de verzelfstandiging kunnen we extra financiële ondersteuning goed gebruiken. Deze extra gelden willen wij inzetten om onze spelmaterialen te renoveren en te vernieuwen, zodat ze er weer vele extra jaren voor veel spelplezier kunnen zorgen.
Helpt u ons een handje mee? Dan ontvangen wij graag uw stem voor de RaboClubSupport. Stem op ons in de Rabo App of op rabobank.nl/clubsupport. Alvast hartelijk dank namens alle vrijwilligers en kinderen! Voor meer informatie over Werkgroep KiaK en Stichting Geel Blauw, kunt u terecht op onze website www.kiak.nl.