KiaK Carnaval 2021 – Speurtocht

Er zijn in het dorp allemaal grote IAK-mascottes verstopt. Kun jij ze allemaal vinden aan de hand van onze speurtocht? Trek je allerleukste carnavalsoutfit aan, vraag aan je ouders of ze mee willen lopen of dat je een telefoon mee mag nemen zodat je QR-codes kan scannen, neem ook wat stoepkrijt mee en natuurlijk deze routebeschrijving waar je ook de antwoorden kan invullen! Bij elke IAK moet je een opdracht uitvoeren, vervolgens krijg je bij elke IAK een letter waarmee je een korte zin kan maken. Heb je alle opdrachten en vragen voltooid en wil je kans maken op de leuke prijs gesponsord door Top1Toys Broenen in Gilze? Stuur dan je foto(‘s) door naar carnaval@kiak.nl. Let op: Er zijn meerdere opdrachten je hoeft er maar van 1 een foto te sturen (mag natuurlijk altijd meer). Je hoeft niet herkenbaar in beeld te zijn als je dat niet wilt, daarnaast kunt u aangeven dat wij als KiaK de foto(’s) niet voor pr-doeleinden mogen gebruiken. Er zijn vier startpunten van de route: A, B, C, D en E. Zoek uit bij welk startpunt jij wilt beginnen en start vanaf dat punt met de routebeschrijving. Het is een gehele ronde dus je komt langs alle IAK-mascottes en eindigt weer bij jou startpunt A, B, C, D of E. Heel veel succes en carnavalsplezier!