KiaK Carnaval 2021 – Prijsuitreiking

Carnaval is al weer even voorbij en zoals jullie wel weten hebben wij een heuse KiaK Carnavalspeurtocht achter de rug. In het dorp stonden verschillende IAK-mascottes verspreid waarbij er een vraag beantwoordt kon worden of een opdracht gedaan kon worden. Bij elk van deze opdrachten of vragen konden letters verdient worden waarmee een woord gemaakt kon worden. Wat veel inzendingen hebben wij gehad! De winnaars van deze speurtocht zijn inmiddels bekend en wij hebben de leuke prijs in samenwerking met Top 1 Toys Broenen overhandigd. Wij willen De Glascentrale heel erg bedanken voor het mogelijk maken van deze leuke speurtocht!

Naast deze speurtocht konden jullie ook meekijken naar verschillende LiveStreams om thuis mee te kunnen hossen op de leukste carnavalshits. Wij willen De Hooikar en De 100 uur van Gilze en Rijen bedanken voor deze samenwerking. Wij hopen volgend jaar toch weer wel een normale KiaK Carnaval te organiseren zoals jullie van ons gewend zijn!