KiaK Halloweentocht i.s.m. Scouting Gillesa was een succes!

De eerste Halloweentocht van Kiak tesamen met Scouting Gillesa was een succes!
 
De deelnemers werden op zaterdag 30 oktober diep in het speelbos ontvangen. De avond begon met regen het was donker. De griezelsfeer was al snel gezet.
 
De kinderen liepen een route in het sprookje van roodkapje, maar omdat het bijna Halloween was leek iedereen anders te zijn in het bos. Gevaren zat in elke hoek van het bos. Van een boze houthakker tot wolven. Het bos was gevaarlijker dan ooit.
 
Na veel geschreeuw en verbazing liep de route af, vele deelnemers gaven aan dat ze hebben genoten van de tocht. Wij als vrijwilligers van de KiaK en Scouting Gillesa kunnen zeggen dat wij ook erg hebben genoten van deze geslaagde avond. Wij hopen dat hiermee een nieuwe traditie is begonnen. Namens alle vrijwilligers willen we iedereen bedanken voor hun inzet en hun enthousiasme.