KiaK Wedstrijd: Knutsel je eigen lampion

Het is alweer december en Sinterklaas is weer terug naar Spanje. Het is weer bijna tijd voor kerst! Normaal organiseren wij altijd een Lampionnenoptocht in december, maar vanwege de nieuwe maatregelen van het RIVM tegen het Coronavirus hebben wij ervoor gekozen deze optocht dit jaar niet te organiseren. Wel hebben wij een ander idee verzonnen. Wij dagen jou uit om je allermooiste eigen KiaK-lampion te knutselen! Als jij dan je allermooiste KiaK-lampion heb gemaakt maak er dan een supertoffe foto van en stuur deze naar werkgroep@kiak.nl met je naam en leeftijd. De allermooiste lampion krijg een supertoffe KiaK prijs. Meedoen kan tot en met zondag 26 december 2021. De winnaars worden begin januari bekend gemaakt. Dus doe mee en maak je allermooiste KiaK-lampion. Wie weet win jij wel een supertoffe KiaK Prijs!