Eerste informatie over KiaK Roefeldag 2022

Op woensdagmiddag 30 maart organiseert KiaK weer de Roefeldag. Tijdens deze activiteit kun je een kijkje achter de schermen nemen bij verschillende bedrijven in Gilze. Wil je hier graag bij zijn, geef je dan wel snel op!

De Roefeldag is bedoeld voor kinderen van groep 3 t/m groep 8 van de basisschool. In verschillende tijdvakken ga je die woensdagmiddag op bezoek bij 3 bedrijven, waar je van alles te weten komt en ook zelf de handen uit de mouwen mag gaan steken. De kosten voor deze activiteit zijn €3,- per kind en dienen op de middag zelf contant betaald te worden.

Om de organisatie van de middag goed te laten verlopen, is het belangrijk om jezelf in te schrijven. Je stelt zelf een groepje samen met klasgenootjes, vriendjes, vriendinnetjes, broertjes, zusjes, neefjes of nichtjes en geeft jullie als groepje op voor deze activiteit. De groepjes moeten uit minimaal 4 en maximaal 6 kinderen bestaan. Belangrijk is het ook dat een van jullie ouders als begeleider voor het groepje opgegeven wordt, om jullie deze middag te begeleiden. Inschrijven doe je door een mailtje te sturen naar roefeldag@kiak.nl met daarin jullie namen en leeftijden én de naam van jullie begeleider. Je ontvangt dan een bevestiging en verdere informatie via de mail.

Heb je nog vragen over de Roefeldag? Stuur die dan ook gerust naar roefeldag@kiak.nl. Hopelijk tot 30 maart allemaal!