Bedankt voor de roefeldag!

Op woensdagmiddag 30 maart stond de KiaK Roefeldag na twee jaar eindelijk weer op het programma. Tijdens de Roefeldag nemen kinderen een kijkje (achter de schermen) bij verschillende bedrijven. Het was een erg succesvolle en leuke middag geweest!

De weken voorafgaand aan de Roefeldag kwamen er vele aanmeldingen binnen van groepjes kinderen die graag mee wilden doen. Het waren er zóveel, dat we als organisatie nog veel extra bedrijven hebben moeten zoeken om voor iedereen een middagvullend programma weg te kunnen zetten. Met de enthousiaste hulp en inzet van de vele bedrijven in (en rond) Gilze, is dat uiteindelijk nog goed gelukt.

We willen alle deelnemende bedrijven ook via deze weg nog heel erg bedanken voor hun bijdrage aan deze succesvolle KiaK Roefeldag: CC De Schakel, Brandweer Gilze, Gildeslagerij Marcel Pijnenburg, Mels Nails, Auto Gilze, Zorgboerderij ‘t Raakeind, Versteijnen Trucks, De Hooikar, Van Boxel Tweewielers, Vromans Bakkers, Fleurieus Bloemenatelier, Regiobank Veldsink-Roelands. Wat hebben de kinderen interessante en leuke dingen bij jullie mogen zien en doen!

Mocht je benieuwd zijn wat we deze middag allemaal gedaan hebben, check dan de foto’s op onze website www.kiak.nl. Tot volgend jaar allemaal!