KiaK KinderVakantieWeek Gilze gaat aangepast door!

KiaK organiseert al bijna 50 jaar kinderactiviteiten en ook de KinderVakantieWeek is vaste prik, zo ook dit jaar. De inwoners van Gilze hebben afgelopen weken al een programmaflyer in de brievenbus kunnen vinden. Echter hebben we vanwege een vrijwilligerstekort ons programma aan moeten passen.
Maandag tot en met woensdag kunnen we ons geplande programma door laten gaan. Dit betekent dat er voldoende activiteiten voor de verschillende leeftijdsgroepen zijn. Helaas heeft de werkgroep moeten besluiten dat het programma op donderdag en vrijdag aangepast dient te worden. Hierin is de programmaflyer dus niet meer leidend.
Het programma voor de groep 1-2 op donderdagochtend gaat wel door. In de middag staat voor de kleuters niks gepland. Helaas is dit dan ook de afsluiting van de groep 1-2. Op vrijdag vervalt helaas het programma (KiaK-kermis) voor kleuters. Dit betekent dat er vrijdag geen activiteiten meer zijn gepland voor groep 1-2.
Het programma voor de groep 3-4-5 gaat op donderdagochtend niet door (Onderwaterstrijd). Het programma in de middag voor deze leeftijdsgroep gaat wel door. Op vrijdag gaat het programma voor jong alleen in de ochtend door. Dit betekent dat de KiaK-Kermis in de ochtend georganiseerd wordt voor groep 3-4-5. Dit is dan de afsluiting voor groep 3-4-5, in de middag is er geen activiteit meer gepland voor groep 3-4-5.
Het programma op donderdagochtend van groep 6-7-8 komt te vervallen (Casino). De groep 6-7-8 heeft dan zowel de ochtend en middag geen activiteit gepland staan. In de avond gaat de KiaK Disco voor groep 6-7-8 wel door. Op vrijdag gaan het programma voor oud alleen in de middag door. Dit betekent dat de KiaK-Kermis in de middag georganiseerd wordt voor groep 6-7-8. In de ochtend is er geen activiteit voor oud gepland.
Tot slot betekent dit natuurlijk ook iets voor de prijzen van de weekkaarten. De prijzen per dagdeel blijft €3,50. Voor een activiteit die de gehele dag duurt blijft de prijs €7,00. Doordat er per leeftijdsgroep 1 of 2 activiteiten worden geannuleerd worden de prijzen van de weekkaarten bijgesteld naar €12 voor de weekkaarten van groep 1-2 en €23,50 voor de weekkaarten van groep 3 t/m8.
Wij hebben ontzettend veel zin in de KinderVakantieWeek, jij ook? Mocht je minimaal in de tweede klas van de middelbare school zitten en zin en tijd hebben om te helpen als vrijwilligers tijdens deze toffe week? Geef je op via deze link!