Laatste noodoproep KiaK Carnaval!

Helaas hebben we moeten constateren dat we tot op heden nog nauwelijks vrijwilligers hebben om KiaK Carnaval te kunnen organiseren. Betekent dit dat we KiaK Carnaval na al die jaren moeten aflassen? Dat zou toch eeuwig zonde zijn! 

Voor de feestavonden op 19, 20 en 21 februari hebben we tot op heden slechts 1(!) vrijwilliger per avond, wat natuurlijk veel te weinig is voor een carnavalsfeest voor meer dan 100 kinderen! Ook in de voorbereidende organisatiegroep komen we nog enkele handen te kort. Over ruim een maand staat carnaval al voor de deur, dus we moeten nu helaas wel een ultimatum gaan stellen voor de organisatie van KiaK Carnaval.

Dus:

  • Vind je het belangrijk dat het carnavalsfeest ook voor kinderen van groep 5 t/m de brugklas gewoon door kan gaan?
  • Heb je op 19, 20 en/of 21 februari in de avond tussen 18u en 22:30u tijd om als vrijwilligers mee te helpen?
  • Heb je in de komende weken tijd om jezelf aan te sluiten bij de werkgroep om de laatste voorbereidingen mee te treffen?

Geef je dan NU SNEL op via dit formulier! 

Graag opgeven en reageren vóór vrijdag 20 januari. Op die dag zal de werkgroep op basis van de binnengekomen aanmeldingen gaan besluiten of KiaK Carnaval definitief wel of niet door kan gaan. 

Gezien het korte tijdsbestek en de tekorten in de organisatie hebben we ervoor gekozen om de Kick-Off KiaK Carnaval van zaterdag 11 februari wel alvast af te lassen. Zo kunnen we de volledige focus leggen op hopelijk een goede organisatie van KiaK Carnaval tijdens de carnavalsdagen.

Heb je nog vragen, mail dan naar carnaval@kiak.nl