KiaK Carnaval gaat door!

Jaa na onze laatste noodoproep hebben er gelukkig een aantal vrijwilligers zich gemeld om te helpen bij de organisatie van de KiaK Carnaval en om te helpen tijdens de feestavonden. Hierdoor kunnen wij mededelen dat KiaK Carnaval 2023 door kan gaan!

Het KiaK Carnaval is bedoeld voor alle kinderen vanaf groep 5 van de basisschool tot en met derde klas van het voortgezet onderwijs. Alle feestavonden beginnen om 19:00 uur en om 22:00 uur sluiten we het feest weer af. Voor een avond KiaK Carnaval betaal je €3,50. De ingang is te vinden bij het zaaltje Den Doel achter bij de Hooikar. We zorgen ervoor dat dit voor iedereen duidelijk te vinden is. Voor de ouders natuurlijk ook erg handig: de kinderen afzetten bij KiaK Carnaval en dan zelf gaan feesten bij De Hooikar! Dan wel even in de gaten houden om rond de klok van 22:00 uur weer buiten op de parkeerplaats klaar te staan om de kinderen naar huis te brengen. Aangezien het bij afsluiting al laat is, vinden wij het belangrijk dat alle kinderen onder begeleiding van een voor hen bekende volwassene naar huis gaan. Gedurende de avonden, en met name bij aanvang en afsluiting, zal KiaK heel nauw samenwerken met Hooikar om het feest voor ons allemaal goed te laten verlopen.

Tijdens de carnavalsdagen zijn jullie op zondag 19 februari, maandag 20 februari en dinsdag 21 februari welkom voor het grootste carnavalsfeest voor kinderen in Gilze. Wederom zorgen de DJ’s voor een geweldig feestje en is er voor elk wat wils als het gaat om drinken en snoep. Om je een idee te geven wat de kosten zijn van al dat lekkers: voor €0,50 heb je al een beker ranja en voor €1,00 wat frisdrank. Voor €1,- kun je ook een goed gevulde snoepzak krijgen en groter snoepgoed kost €0,85 tot slot kosten zakjes chips €0,50.

Vrijwilligers

Kiak is de afgelopen weken druk bezig geweest om op alles geregeld te krijgen voor weer een topfeest met KiaK Carnaval. We kunnen daar nog steeds veel hulp bij gebruiken! Voor alle feestavonden met carnaval zijn wij nog steeds op zoek naar meerdere vrijwilligers om deze activiteit tot een succes te maken voor alle kinderen. Help je ons uit de brand, zodat deze activiteit gewoon door kan gaan?

Dus…

  • Vind je het net als wij ook belangrijk dat deze activiteit voor de jeugd doorgaat?
  • Ben je één of meerdere avonden beschikbaar om te helpen?
  • Ben je 16 jaar of ouder?
  • Én heb je zin om er samen met de kinderen een te gek carnavalsfeest van te maken?

 Dan zijn we op zoek naar jou!  Geef je zo snel mogelijk (liefst vandaag nog!) op als vrijwilliger via deze link. Namens KiaK en alle kinderen alvast heel erg bedankt!