KinderVakantieWeek 2023

Nog maar twee weekjes en het is weer zo ver: de KiaK KinderVakantieWeek 2023! Als het goed is hebben jullie de folder met het programma al op jullie deurmat gekregen. Ander hieronder nogmaals alle informatie:

Dit jaar is het een beetje anders dan jullie van ons gewend zijn. We organiseren de KinderVakantieWeek namelijk vanuit een nieuwe locatie: De Spie! De Spie is het Scoutinggebouw van Scouting Gillesa aan de Boslaan 15, 5126 TC Gilze. Wij zien jullie maandag 21 augustus tot en met vrijdag 25 augustus jullie graag bij De Spie voor weer een ontzettend toffe week!

 

De entreeprijzen voor de KiaK Kindervakantieweek zijn:

  • Prijs per dagdeel: €3,50
  • Dagprogramma:€7,00
  • Weekkaart groep 1 en 2: €14,00
  • Weekkaart groep 3 t/m groep 8 en schoolverlaters: €27,50

Dit jaar is er een voorverkoop van de Weekkaarten bij Thuis bij Hapers. Van maandag 14 augsutus tot en met zondag 20 augustus kun je hier je weekkaart kopen. Graag contant en gepast betalen. Daarnaast kun je de weekkaarten ook op maandagochtend 21 augustus bij aanvang van de KinderVakantieWeek bij De Spie kopen.

 

We gaan vanuit de Spie er weer een ontzettend toffe week van maken met weer oude vertrouwde activiteiten maar ook met gloednieuwe activiteiten voor de kinderen van groep 1 t/m groep 8 en schoolverlaters. Wij hebben er heel veel zin in, jullie ook??!!