Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

KiaK Disco

zaterdag 2 februari | 19:00 - 22:00

KiaK Disco nieuwe stijl op zaterdag 2 februari!

Waarschijnlijk hebben jullie er al wat van meegekregen: na ruim 40 jaar De Schakel als geweldig thuishonk te hebben gehad voor de vele leuke activiteiten, gaan we onze activiteiten vanaf nu organiseren vanuit Sporthal Gilze. En onze eerste activiteit zit er al snel aan te komen: op zaterdag 2 februari hebben we daar onze eerste KiaK Disco!

Nieuwe locatie…,

Deze disco zal onze eerste activiteit worden bij Sporthal Gilze. En een nieuwe locatie betekent ook dat er wel een aantal dingen zullen veranderen. Wat zijn we met z’n allen hard aan de slag gegaan om nieuwe ideeën uit te werken en wat zijn we benieuwd naar jullie reacties! Een groot verschil is de dag van de disco: niet de gebruikelijke vrijdagavond, maar voortaan zullen de KiaK Disco’s op zaterdagavond plaatsvinden! De ingang voor de disco’s zal niet de gebruikelijke hoofdingang van de Sporthal zijn: vanaf de parkeerplaats gezien kunnen jullie rechts van het terras via de deur naar binnen komen. We zullen ervoor zorgen dat dit voor iedereen duidelijk te vinden is. Het feest zal plaatsvinden in de judozaal en de vergaderruimte daarnaast.

… vertrouwde KiaK-formule!

Het feit dat we een nieuwe locatie betreden, wil niet zeggen dat de vertrouwde KiaK-formule verloren gaat. De KiaK Disco is nog steeds bedoeld voor alle kinderen van groep 6 tot en met groep 8 van de basisschool. Het begint om 19:00 uur en om 22:00 uur mogen jullie weer opgehaald worden door jullie ouders. De entreeprijs is nog steeds €3,- en hier krijg je een geweldige feestavond voor. Onze enthousiaste DJ’s zorgen ervoor dat al jullie tophits gedraaid worden, zodat je lekker uit je dak kunt gaan. Heb je leuke verzoekjes, vraag die dan vooral aan bij de DJ’s. Bij de bar kun je wat te drinken en te snoepen krijgen: voor ranja betaal je €0,50 en voor frisdrank €0,90 en voor prijzen variërend van €0,10 tot €1,- kun je verschillende soorten snoep en chips krijgen.

Blijf op de hoogte!

Voor meer informatie, het laatste nieuws en leuke foto’s van al onze activiteiten kun je op onze nieuwe website www.kiak.nl terecht. Ook op Facebook zijn we te vinden op  www.facebook.com/KiaKGilze/. Houd ons goed in de gaten om niets leuks te missen!

Gegevens

Datum:
zaterdag 2 februari
Tijd:
19:00 - 22:00
Kosten:
€3,00

Organisator

KiaK Kinderactiviteiten
E-mail:
werkgroep@kiak.nl

Locatie

Sporthal Gilze
Kapittelstraat 15
Gilze,5126HANederland
+ Google Maps