Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Kick-off KiaK Carnaval

zaterdag 15 februari | 19:00 - 22:00

Nog ruim een week en dan staat het grootste feest van het jaar weer voor de deur: carnaval! Om alvast in de stemming te komen, is het op zaterdag 15 februari tijd voor de Kick-Off KiaK Carnaval bij Sporthal Gilze!

Van 19:00 uur tot 22:00 uur zijn alle kinderen vanaf groep 5 van de basisschool tot en met de derde klas van de middelbare school van harte welkom om er een groot feest van te maken. Dus haal alvast je carnavalsoutfit uit de kast en dan zorgen onze DJ’s voor de beste feestnummers om lekker los te gaan. Op deze avond kun je ook een vierdagenkaart kopen, zodat je alle carnavalsdagen én tijdens de Kick-Off voordelig naar binnen kunt bij KiaK Carnaval. Zorg dat je er met al je vrienden en vriendinnen bij bent!

Belangrijke oproep!
Voor zowel de Kick-Off KiaK Carnaval als voor de 3 avonden KiaK Carnaval zijn we momenteel nog hard op zoek naar extra helpende handjes (van 16 jaar of ouder) om onze vrijwilligersgroep aan te vullen. Vindt u het ook belangrijk dat deze activiteit voor kinderen tijdens de carnavalsdagen met succes door kan gaan? Meld uzelf dan nog aan als vrijwilliger via DEZE LINK of mail voor meer info naar carnaval@kiak.nl. Iedere dag dat u ons kunt helpen, zijn we erg blij mee! (dat hoeven niet noodzakelijk alle dagen te zijn, maar dat mag natuurlijk wel)

Gegevens

Datum:
zaterdag 15 februari
Tijd:
19:00 - 22:00
Kosten:
€3,50

Organisator

KiaK Kinderactiviteiten
E-mail:
werkgroep@kiak.nl

Locatie

Sporthal Gilze
Kapittelstraat 15
Gilze, 5126HA Nederland
+ Google Maps