Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Kindervakantieweek – dinsdag

dinsdag 13 augustus | 09:30 - 15:45

Op dinsdag 13 augustus hebben we het volgende programma:

 

Theatershow
(dinsdagmorgen) gr. 1, 2, 3, 4 en 5 – 9.30 tot 11.45 uur

Ook dit jaar hebben we weer een geweldige show voor jullie in petto! Komen jullie ook kijken? Het wordt een ochtend vol met spanning en sensatie. Omdat het vorig jaar goed was bevallen gaan de kleuters samen met de kinderen van groep 3, 4 en 5 met zijn allen kijken. Natuurlijk zorgen wij voor nog iets lekkers bij de show.

Let op! Deze dag zijn de tijden van de kleuters hetzelfde als bij groep 3, 4 en 5, we eindigen dus een kwartier later dan normaal.

 

Kraak de KIuis – NIEUW!
(dinsdag, hele dag) gr. 6, 7, 8 en schoolverlaters – 9.30 tot 14.45 uur

Mr. X heeft een geheime kluis gevonden… De gevonden kluis zit echter pot dicht en hij krijgt hem onder geen mogelijkheid open! Wel is hij erachter gekomen dat er een code is om de kluis te openen. De cijfers zijn te kraken: hiervoor moet je geheime opdrachten door heel Gilze uitvoeren om achter de juiste cijfercombinatie te komen. Mr. X houdt alleen niet zo van delen, dus als Mr. X de code eerder dan jullie heeft gekraakt, is de volledige buit voor Mr. X. Dat mag niet gebeuren! Jullie moeten de kluis dus eerder kraken dan Mr. X, want dan is de buit voor jullie! Gaan jullie de strijd aan?? Haast je dan dinsdag naar de Sporthal!

Let op! Deze activiteit duurt de hele dag en heeft andere tijden dan het normale programma! Trek goede wandelschoenen aan en oude kleren. Vergeet je lunchpakketje niet en je hebt je weekkaart of €7,- nodig voor deze hele dag. Tip met zonnig weer: smeer je thuis alvast in met zonnebrandcrème.

 

Levend Monopoly – NIEUW!
(dinsdagmiddag) gr. 3, 4 en 5 – 13.30 tot 15.45 uur

Dit jaar is er een gloednieuw spel bij gekomen, namelijk Levend Monopoly! Bij dit spel is het de bedoeling dat je aan de hand van spelletjes je eigen circus kan bouwen! Dit kun je doen door zo veel mogelijk spelletjes zo goed mogelijk te doen. Het gehele spelbord zal verspreid zijn over de hele sporthal. Heb je het spelletje goed gedaan? Dan kan je iets voor in je circus verdienen! Wie heeft er aan het einde van de middag het grootste circus?

Gegevens

Datum:
dinsdag 13 augustus
Tijd:
09:30 - 15:45
Kosten:
€3,50

Organisator

KiaK Kinderactiviteiten
E-mail:
werkgroep@kiak.nl

Locatie

Sporthal Gilze
Kapittelstraat 15
Gilze,5126HANederland
+ Google Maps