Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Kindervakantieweek – maandag

maandag 12 augustus | 09:30 - 15:45

Op maandag 12 augustus hebben we het volgende programma:

 

Circus Knutselochtend
(maandagmorgen) gr. 1 en 2 – 9.30 tot 11.30 uur

We starten de week met de knutselochtend waarbij we verschillende knutselwerkjes in het thema circus gaan maken. Als je van knippen, plakken en kleuren houdt is deze activiteit echt iets voor jou! Het is handig om een plastic tasje met je naam erop mee te nemen naar deze activiteit. Hierin kun je al je gemaakte knutselwerkjes in kwijt en kun je het makkelijk mee naar huis nemen.

 

Circus Knutsel- en proefjesochtend
(maandagmorgen) gr. 3, 4 en 5 – 9.30 tot 11.45 uur

De kindervakantieweek gaat voor groep 3 t/m 5 van start met natuurlijk de knutselochtend. Deze knutselochtend is dit jaar weer extra leuk gemaakt met verschillende proefjes die je uit mag gaan voeren. Je kan onder andere een speedbootje maken en testen! Ook gaan we een eigen clowntje maken. Trek niet je allerbeste kleren aan en neem natuurlijk een tasje mee waar je je eigen knutselwerkjes in kan verzamelen om mee naar huis te nemen.

 

Bouwstad
(maandagmorgen) gr. 6, 7, 8 en schoolverlaters – 9.30 tot 11.45 uur

De week begint voor jullie zoals jullie gewend zijn met een programma vol sjouwen, timmeren, zagen en bouwen. Wie van jullie maakt de gaafste, coolste, stevigste en geweldigste hut van allemaal? Op deze ochtend maak je met jouw groepje, met een beetje hulp van ons, jullie eigen droomhut! Heb je thuis een hamer? Deze mag je meenemen, maar vergeet dan niet je naam erop te zetten. Als je er geen hebt is dat geen probleem, want wij zullen ervoor zorgen dat er genoeg spullen zijn om je hut mee te bouwen. Belangrijk is dat je goede stevige schoenen aan doet! Slippers zijn voor deze activiteit niet verstandig (ook niet als het erg mooi weer is!!), want je voeten moeten goed beschermd zijn!

 

Bouwstad en Muurschilderen
(maandagmiddag) gr. 3, 4 en 5 – 13.30 tot 15.45 uur

Als groep 6 t/m 8 hun werk klaar hebben is het aan jullie om de bouwstad nog veel mooier en steviger te maken. Jullie krijgen volop touw, spijkers en gereedschap om de hutten om te bouwen tot nog mooiere hutten. Voor de creatieve kinderen is er gedacht aan leuke aankleding. Zo kun je je eigen hut versieren met je eigen gemaakte vlag en stoepkrijt. Je mag ook een eigen hamer meenemen, zet er dan wel je naam op. Om de bouwstad echt af te maken is er weer de mogelijkheid om te muurschilderen. We willen ook dit jaar een mooie muurschildering maken. Slippers zijn voor deze activiteit niet verstandig (ook niet als het erg mooi weer is!!)

 

KiaK City – NIEUW!
(maandagmiddag) gr. 6, 7, 8 en schoolverlaters – 13.30 tot 15.45 uur

Een oude activiteit in een nieuw jasje… Samen met je groepje moet je er deze middag voor proberen te zorgen dat jullie de grootste city van allemaal bouwen! Het is de bedoeling dat jullie door spelletjes te spelen geld kunnen verdienen. Dat verdiende geld kan je innen bij de bank en daarmee kun je huisjes, kerken zelfs hele dorpen bouwen bij de makelaar. Maar pas op, want bij de makelaar kun je ook geld of huisjes verliezen… Diegene die het grootste dorp heeft, wint het spel! Maar om dit spelletje te winnen heb je wel veel moed, kracht en doorzettingsvermogen nodig om de spelletjes zo goed mogelijk te spelen. Ben jij er klaar voor??

Gegevens

Datum:
maandag 12 augustus
Tijd:
09:30 - 15:45
Kosten:
€3,50

Organisator

KiaK Kinderactiviteiten
E-mail:
werkgroep@kiak.nl

Locatie

Sporthal Gilze
Kapittelstraat 15
Gilze,5126HANederland
+ Google Maps