Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Kindervakantieweek – woensdag

woensdag 14 augustus | 09:30 - 18:00

Op woensdag 14 augustus hebben we het volgende programma:

 

Circusspelen – NIEUW!
(woensdagmorgen) gr. 1 en 2 – 9.30 tot 11.30 uur

Op woensdag is het tijd voor onze nieuwe activiteit. Tijdens deze ochtend staan er verschillende spelletjes in het thema circus op de planning voor jullie. Met deze spelletjes testen we je of je wel een goede acrobaat bent, een snelle leeuwentemmer of juist een fantastisch dier uit het circus. We gaan deze ochtend gezellig met z’n allen naar buiten en we hopen dan ook op goed weer. Mocht het weer niet mee zitten zullen we deze middag binnen houden.

 

Topple Over
(woensdag, hele dag) gr. 6, 7, 8 en schoolverlaters – 9.30 tot 14.45 uur

Inmiddels als vanouds staat ook dit jaar Topple Over weer op het programma! Het wordt hopelijk een te gekke, maar ook vermoeiende dag. In teams gaan jullie verschillende spelletjes spelen en daar verdienen jullie punten mee. Aan het eind van de dag zal dan een winnaar uitkomen van Topple Over 2019! Maar wat voor spelletjes kun je verwachten?? We gaan natuurlijk niet alles prijsgeven, maar er zal o.a. een stormbaan en levend tafelvoetbal zijn, hoe vet!

Let op! Deze activiteit duurt de hele dag en heeft andere tijden dan het normale programma! Trek je sportieve kleren en schoenen aan en neem je lunchpakketje mee! Vergeet wederom niet je weekkaart of €7,- voor deze hele dag mee te nemen. Tip met zonnig weer: smeer je thuis alvast in met zonnebrandcrème.

 

Topple Over
(woensdag, hele dag) gr. 3, 4 en 5 – 13.30 tot 18.00 uur

We gaan dit jaar weer een hele dag spelletjes spelen! Tijdens deze dag zullen er veel springkussens aanwezig zijn. Mocht het warm weer worden zullen we natuurlijk met veel water spelen. We gaan allerlei spelletjes spelen tegen verschillende groepjes. Kunnen jullie winnen met het kussengevecht? Probeer zo veel mogelijk spelletjes te winnen. Zorg dat je je sportieve zin meeneemt, want sportief zal het zeker worden!

Let op! Dit programma begint om 13.30 uur in de Sporthal en eindigt om 18.00 uur in de Sporthal. Trek je oude kleren aan en goede schoenen om te rennen en te lopen. Bij een beetje regen heb je regenkleding nodig. Je hoeft zelf geen avondeten en drinken mee te nemen, want dit krijg je van ons. Vergeet echter niet je weekkaart of €7,- voor deze hele dag mee te nemen. Als er slecht weer voorspeld wordt, zal Topple Over in de Sporthal plaatsvinden. Dit wordt een dag van tevoren bekend gemaakt bij de Sporthal. 

Gegevens

Datum:
woensdag 14 augustus
Tijd:
09:30 - 18:00
Kosten:
€3,50

Organisator

KiaK Kinderactiviteiten
E-mail:
werkgroep@kiak.nl

Locatie

Sporthal Gilze
Kapittelstraat 15
Gilze,5126HANederland
+ Google Maps