Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Koken met Kids (= VOL)

woensdag 13 februari | 13:30 - 16:30

Koken met Kids: leuk én lekker!

Op woensdag 13 februari organiseert KiaK in samenwerking met Lunchroom Samen en Eetcafé d’n Brooy een leuke en lekkere activiteit, Koken met Kids! We gaan een kijkje nemen in deze restaurants en een lekkere maaltijd bereiden én zelf opeten. Hierbij worden jullie geholpen door de professionele koks en enthousiaste vrijwilligers van KiaK.

De activiteit duurt van 13:30 uur tot 16:30 uur en is bedoeld voor kinderen uit groep 4 t/m 8 van de basisschool. We werken bij deze activiteit met een inschrijving en het inschrijfgeld bedraagt €6,00. Dit kun je op de dag zelf betalen bij het verzamelen.

Je kunt je inschrijven door een e-mail te sturen met je naam, leeftijd en klas naar kokenmetkids@kiak.nl. De inschrijftermijn sluit op woensdag 6 februari. Let op: Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij! We houden je per e-mail op de hoogte.

Meer informatie over Koken met Kids en al onze andere activiteiten vind je op onze vernieuwde website www.kiak.nl en op www.facebook.com/KiaKGilze.

Gegevens

Datum:
woensdag 13 februari
Tijd:
13:30 - 16:30
Kosten:
€6,00

Organisator

KiaK Kinderactiviteiten
E-mail:
werkgroep@kiak.nl