Over KiaK

Hoe is KiaK ontstaan?

Historie

Werkgroep KiaK is door enthousiaste Gilse vrijwilligers opgericht in 1974 met de doelstelling om activiteiten voor de Gilse kinderen te organiseren. Oude vertrouwde activiteiten, zoals de Kindervakantieweek en het KiaK Carnaval, staan nog steeds op het programma. Maar door de jaren heen zijn er verschillende activiteiten bijgekomen.

Per 1 juli 2017 is Werkgroep KiaK verzelfstandigd en zijn we onderdeel geworden van een nieuw opgerichte stichting: Stichting Geel Blauw.

Met ingang van 1 januari 2019 organiseren we onze activiteiten niet meer (standaard) vanuit Cultureel Centrum De Schakel als thuisbasis, maar zijn we ‘verhuisd’ naar Sporthal Gilze.

Dit jaar bestaat KiaK 50 jaar en dat moeten we groots vieren! We houden jullie op de hoogte.

Alle activiteiten worden georganiseerd en uitgevoerd door vrijwilligers. Op de dag van vandaag heeft KiaK zo’n 150 vrijwilligers waar wij apetrots op zijn!

KiaK wordt aangestuurd door

Algemene Werkgroep KiaK

Om de algemene gang van zaken en de aansturing van alle activiteiten te verzorgen, bestaat er een Algemene Werkgroep KiaK. Deze werkgroep vergadert maandelijks en is steeds op zoek naar mogelijkheden om onze activiteiten nóg beter te maken.

Vragen over KiaK-gerelateerde onderwerpen kunnen altijd aan een van onderstaande personen uit de Algemene Werkgroep gesteld worden. Er zal dan geprobeerd worden direct een passend antwoord te geven of de vraag wordt ingebracht in de eerstvolgende werkgroepvergadering.

Zin in een leuke activiteit?

Ontdek wat KiaK binnenkort organiseert!