Oproep versterking Werkgroep KiaK KinderVakantieWeek!

Voor de werkgroep KiaK KinderVakantieWeek zijn wij op zoek naar werkgroepleden die zich op vrijwillige basis willen inzetten voor de KinderVakantieWeek. Ben/ken jij de persoon die wij zoeken?

KiaK is een enthousiaste organisatie waarbinnen (veelal jonge) vrijwilligers zorgen voor de organisatie en uitvoering van diverse kinderactiviteiten door het jaar heen. Werkgroep KiaK KinderVakantieWeek houdt zich specifiek bezig met de organisatie van de KinderVakantieWeek aan het einde van de zomervakantie. 

Als werkgroeplid houd jij je bezig met de organisatie van de activiteiten, met financiën, PR of juist met de materialen die nodig zijn tijdens deze week. We starten rond januari met de maandelijkse werkgroepvergaderingen waarbij je aanwezig dient te zijn. Tijdens de laatste week van de zomervakantie (van de basisscholen) vindt de KinderVakantieWeek plaats waarbij we het fijn vinden als je er minimaal 3 dagen bent.  

Als werkgroeplid is het belangrijk dat je goed kan omgaan met kinderen en dat je vrijwilligers aan durft te sturen. We zoeken een werkgroeplid die minimaal 16 jaar is. We organiseren de KinderVakantieWeek voor de kinderen maar hebben het als werkgroep en vrijwilligers onderling ook gezellig met elkaar. Dus schroom niet om ook jouw weekendverhalen te delen 😉

Wij bieden jou een gezellige werkgroep die elkaar ook wel privé kent en een jaarlijks werkgroepuitje verzorgt. Heel veel blije kindergezichtjes, leuke ‘wistjedatjes’ en prachtige ‘Behind the Scenes‘-foto’s  is ook wat je kan verwachten als werkgroeplid. Daarnaast krijg je veel vrijheid om je eigen ideeën in te brengen, want KiaK vernieuwt graag! Tot slot staat het ook nog eens goed op je CV.

Wij nodigen iedereen uit om te reageren, ook al ben je nog geen KiaK vrijwilliger. Heb je nog wat vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met Simone Helmstrijd via kindervakantieweek@kiak.nl. Neem ook eens een kijkje op onze website www.kiak.nl voor een sfeerimpressie van onze organisatie. Ben jij enthousiast geworden en denk je dat dit wel iets voor jou is? Stuur dan een mailtje naar kindervakantieweek@kiak.nl Reageer uiterlijk 31 oktober!