KiaK 50 Jaar!

Dit jaar bestaat KiaK 50 jaar en dat moet gevierd worden! Achter de schermen zijn we al een tijdje bezig om dit jubileum zo leuk mogelijk in te vullen, zowel voor kinderen als voor jullie. Hieronder staan onze ideeën en kun jij je alvast inschrijven! Wellicht hebben jullie al iets voorbij zien komen op onze Facebookpagina of in de KiaK Nieuwsbrief.

In de middag vindt ‘Festivanalles’ plaats, een activiteit waar alle activiteiten van KiaK samen komen. Van Carnaval tot Dominoday en van het Jeugdfestival tot de Kindervakantieweek. De kinderen mogen deze middag door ons ‘festivanalles’ lopen samen met papa of mama, want die mogen dit keer mee komen kijken! Deze dag is van 14:00 tot 17:00. Als je graag wilt helpen stuur een mailtje naar 50jaar@kiak.nl

In de avond is het tijd voor een feestje! Vanaf 19:00 zijn jullie welkom op ons jubileumparty in de Schakel. Het jubileum wordt gevierd met alle (oud-)vrijwilligers, zakenrelaties en iedereen die KiaK een warm hart toedraagt.
Om ons als organisatie een indicatie te geven wie er aanwezig zullen zijn hebben we een inschrijflink. Hierop kun je ook je favorietje liedjes doorgeven en wie weet wordt die gedraaid door onze KiaK-DJ’s! Dit is de link om jezelf op te geven: https://forms.gle/yrmerMEz2z4NevsV8

Wil je alvast wat herinneringen ophalen? Kijk dan eens op onze evenementenpagina op Facebook. Misschien zie je jezelf voorbij komen als vrijwilliger of als deelnemer (er komen hele leuke dingen aan!) Dit is de link om naar het evenement te gaan: https://www.facebook.com/events/757004256281685/?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[]%7D

Oproep! Als jij nog leuke foto’s hebt (van 1974 tot 2013) stuur dan ook gerust een mailtje naar 50jaar@kiak.nl