Laden Evenementen

50 Jaar KiaK – Jubileumfeest

zaterdag 14 september | 19:00

Zoals jullie misschien wel hebben gezien bestaat KiaK dit jaar, in 2024, 50 jaar! Dat willen wij niet zomaar voorbij laten gaan, daarom organiseren we een jubileumavond voor alle (oud-) vrijwilligers van KiaK, zakenrelaties en iedereen die KiaK een warm hart toe draagt! Wees vooral welkom! Met dit formulier kun je jezelf inschrijven, want dit KiaKfeestje wil je niet missen!
De jubileumavond vindt plaats op 14 september 2024 bij Cultureel Centrum de Schakel. Vanaf 19:00u kun je binnenlopen om dit samen te vieren. Daarna start onze de feestavond met de bekendste KiaK-DJ’s! Ook is er tijd om samen herinneringen op te halen en oude foto’s te bekijken van de afgelopen 50 jaar!
Om alvast met ons terug te kijken op deze 50 jaar posten wij ook veel in ons evenement op Facebook. Wellicht zie jij jezelf voorbij komen!
Via deze link kun je het bekijken: https://www.facebook.com/share/ntBUS9szV7VTfs7s/?mibextid=9l3rBW
Om ons als organisatie een indicatie te geven hoeveel mensen er aanwezig zullen zijn op ons feest vragen we je om jezelf aan te melden via deze link: https://forms.gle/WzBX168F99XPqtun8

Gegevens

Datum:
zaterdag 14 september
Tijd:
19:00

Organisator

KiaK Kinderactiviteiten
E-mail
werkgroep@kiak.nl

Locatie

CC de Schakel
Kerkstraat 104
Gilze, 5126 GD Nederland
+ Google Maps