Inschrijving gesloten – Geef je nu op voor de KiaK Roefeldag 2024!

  1. Op woensdagmiddag 13 maart organiseert KiaK weer de Roefeldag. Tijdens deze activiteit kun je een kijkje achter de schermen nemen bij verschillende bedrijven in en rond Gilze. Wil je hier graag bij zijn, geef je dan wel snel op!

De Roefeldag is bedoeld voor kinderen van groep 3 t/m groep 8 van de basisschool. In verschillende tijdvakken ga je die woensdagmiddag op bezoek bij 3 bedrijven, waar je van alles te weten komt en ook zelf de handen uit de mouwen mag gaan steken. De kosten voor deze activiteit zijn €3,- per kind en inschrijven is nodig voor deelname. Je stelt daarvoor zelf een groepje samen met klasgenootjes, vriendjes, vriendinnetjes, broertjes, zusjes, neefjes of nichtjes en geeft jullie als groepje op voor deze activiteit. De groepjes moeten uit minimaal 4 en maximaal 6 kinderen bestaan. Belangrijk is het ook dat een van jullie ouders als begeleider voor het groepje opgegeven wordt, om jullie deze middag te begeleiden. Inschrijven is niet meer mogelijk. Je ontvangt dan verdere informatie via de mail. Heb je nog vragen over de Roefeldag? Stuur die dan naar roefeldag@kiak.nl. Hopelijk tot 13 maart allemaal!